Една дългогодишна традиция

За поредна година Аполо ще участва на най-голямото международно изложение в областта на медицината, провеждано в България.

През годините сме се утвърдили като партньор на стоматологични сдружения в цялата страна в организирането на специални програми за участието им в най-големите и важни дентални форуми по целия свят. Заради отличното ни сътрудничество, медицинските специалисти се ползват и с преференциални цени и за техни лични пътувания, които организираме.

Освен че имаме дългогодишна традиция в сътрудничеството с професионалистите в сферата на медицината и пътуванията, свързани с конгреси, изложби и конференции, вече сме изградили приятелски отношения, което допълнително помага за посрещането на широк спектър от персонални желания.

Д-р Дона Петкова от гр. Севлиево споделя: „Пътувам само с Аполо, защото пътуванията винаги са полезни и добре организирани. Мога да ги попитам всичко, без да се притеснявам, и мога да им се доверя. Пътувала съм с тях както по професионални поводи, така и семейно на почивка в Египет, Турция, Кипър, а сега предстои пътуване за световния конгрес FDI до Бразилия и Аржентина“.

Любопитен и малкоизвестен факт е, че първата екскурзия, която организираме малко след създаването си през 2000 г., е именно пътуване за Балканския конгрес BASS, тогава проведен в Солун.

От тогава сме добили много опит в конгресния туризъм и сме си създали име на предпочитан партньор в тази област.