Турският Дисниленд в Истанбул - забавления за малки и големи

Ако има ден, който децата очакват с нетърпение, освен Коледа и рождения ден, то това е Деня на детето.

Настроение, смях, подаръци. Малките членове на семейството нямат търпение да видят какви изненади сме им подготвили. Това, разбира се, може да се окаже истински кошмар за родителите. В желанието ни да доставим радост на най-малките, често изпадаме в комични и понякога доста стресиращи ситуации - само и само да намерим перфектния подарък или да организираме най-забавния празник.

Е точно тогава е добре да мислим като дете! Къде ще ми бъде най-интересно, ако бях на 10 години, например? А на 15? Кой щеше да е любимият ми и незабравим подарък за Ден на детето?  Къде щях да се забавлявам и да опитам готини неща? И най-вече - къде ще си изкараме страхотно цялото семейство?

Дисниленд!

А какво ще кажете за Дисниленд в Истанбул? Добре де, говорим за така наречения "турски Дисниленд" - увеселителния парк "Виаленд".

Точно така, Истанбул ни предлага не само отлични условия за кратки екскурзии, но и чудесен вариант за забавления. Именно такъв е и "Виаленд". Разположен на няколкостотин квадратни метра, една от задължителните атракции на Истанбул се е превърнала в любимо място не само на подрастващите.

Въртележка, която ви завърта на 360 градуса или такава, наричана Кулата на справедливостта, скоростно влакче, с което само за 3 секунди ще достигнеш над 100 км./ч - "Виаленд" е много добър избор за тези, които не се страхуват от високо и искат да проверят колко силно могат да викат.

 

 

За по-спокойните натури също има доста начини да се забавляват. 3-D ефектите карат забавните пилета от Angry Birds да оживеят, а ако харесвате малко по-класическите образи - Кинг Конг ви очаква.

Най-малките също ще са доволни! Могат да пробват какво е да си пожарникар, да видят колко високи ще станат в "Магическата стая", а защо да не опознаят други култури и места през 160-метрови канали, които "минават" през целия свят.

 

 

И ако се изморите от целия смях и емоции, можете да похапнете в някое от заведенията в парка, не забравяйте и сладоледа! За да е празник като празник - остава само да избереш и подарък.

Готово! Имаш перфектната идея за Деня на детето!

Бонус, с който да си най-страхотния родител - в Истанбул има и Леголенд!