Всичко за твоя круиз

29.09.2023 г.
Базираната в Маями, САЩ, круизна компания Azamara обяви най-новия си маршрут – околосветско пътешествие за 155 дни. Целта на обиколката е посещение на новите седем чудеса на света.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
23.06.2023 г.
Наред е Norwegian Cruise Line С тази рубрика проследяваме историята на най-старите круизни компании, които кръстосват моретата и океаните на планетата, разказваме за това как технологиите, последният писък на модата и предпочитанията на клиентите ги отвеждат в бъдещето.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
30.05.2023 г.
Тази рубрика има за цел да проследи историята на най-старите круизни компании, които кръстосват моретата и океаните на планетата, да разкаже как технологиите, последният писък на модата и предпочитанията на клиентите ги отвеждат в бъдещето.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
22.05.2023 г.
Тази рубрика има за цел да проследи историята на най-старите круизни компании, които кръстосват моретата и океаните на планетата, да разкаже как технологиите,последният писък на модата и предпочитанията на клиентите ги отвеждат в бъдещето.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
19.05.2023 г.
Тази рубрика има за цел да проследи историята на най-старите круизни компании, които кръстосват моретата и океаните на планетата, да разкаже как технологиите,последният писък на модата и предпочитанията на клиентите ги отвеждат в бъдещето. Поредицата започваме с P&O Cruises
НАУЧИ ПОВЕЧЕ
23.10.2019 г.
Днес Диди ви представя Costa Luminosа.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ