5 причини да посрещнем Нова година на яхта в Истанбул

Казват, че както посрещнеш новата година, така ще ти върви и през цялата. Затова днес ще ви дадем 5 причини да си кажете Честита Нова година на яхта по Босфора, докато се любувате на среднощен Истанбул.

1. Като на кино

Само от факт, че си на парти яхта те кара да се чувстваш супер! А от факта, че си на парти яхта на Нова година - супер е меко казано. Изискана атмосфера на ресторанта на яхтата добавя още 5 звезди към празнуването, а идеята да се издокараш и да се разхождаш по палубата с чаша шампанско… трябва ли да продължаваме :)

2. Вкусни гурме преживявания

Хубавата чаша шампанско си отива и с първокласно похапване, а понеже е празник - и менюто е празнично. Обикновено, на подобни яхти ястията се подбират внимателно, за да отговарят на изискванията и на най-взискателните.

3. Забавните моменти

Вярно е, че носим доброто настроение в себе си, но когато има и кой да го поддържа, празникът ще е още по-незабравим. Жива музика или DJ, забавни игри или томболи.

4. Нощният живот на Истанбул

Да, вече споменахме, че се чувстваш като звезда, докато яхтата си плава по Босфора, но да се насладиш на нощния живот на града е друго нещо.

5. Истанбул!

Има ли по-добра причина от тази, че се намираме в Истанбул! Космополитният град, свързващ Азия и Европа, съчетаващ традиции и съвремие. Град на контрастите, който може да те изненада и да те накара да се влюбиш.

Бонус причина. ГледкиTE

Ако това да се забавляваш на борда не ти е достатъчно, нашият съвет е да се огледате. Истанбул е един от най-красивите градове, а край Босфора те са безброй. Уникалните къщи и светлините от кварталите правят атмосферата още по-приятна.