Аполо препоръчва: Ela Quality Resort 5*, Белек

Ако искате почивка на море със златист пясък, първокласни услуги и страхотни хотели, и всичко това заобиколено със зеленина, тогава прегледайте предложенията за Белек, Анталия.

Когато говорим за първокачествени хотели в района на Белек е трудно да изберем само един, затова ще започнем с Ela Quality Resort.

Петзвездният комплекс е само на 2 км от Белек, но имаме предположения, че няма да искате да излезете извън хотела. Както се казва, тук има всичко, от което се нуждаете.

С какво ни впечатли?

Общирни площи, много зеленина, светли и просторни стаи и общи части на хотела, висококачествени услуги, вкусна и разнообразна храна и напитки, много забавления.

Стаите са с изчистен интериор, с големи и удобни легла и обстановка, която създава уют. Всъщност в целия комплекс цари уютна атмосфера, въпреки свободните пространства, още от фоайето.

Вярно е, че има няколко басейни, но плажът също не е за подценяване. Дълъг 250 м., може да се насладите на златист и ситен пясък.

Това, обаче, което ще ви накарате да се влюбите, да не говорим за децата ви, е концепцията на Ela Quality за своите малки гости!

Те наистина са приоритет! Ще го забележите още от настаняването. В хотела има детска рецепция, на която децата се записват, като специални гости. Грижата за децата е пренесена и в стаите – в минибара ще намерите мляко и сок, а пухкавите халати и пантофи са в розов или син цвят. Дори шампоанът не люти на очите :)

В ресторанта има детска зона с детска храна като пюрета и млека за различна възраст, така и здравословни и вкусни ястия.

Разбира се, за децата на първо място е играта. Детския клуб предлага забавления за деца от 1 до 17 години, които са внимателно подбрани, а професионалните аниматори се грижат за всичко.

Малките приключенци могат да открият „останки“ от динозавър в пясъка и да се почувстват като истински археолози. И тъй като сме на море, не може да пропуснем водните атракции – сигурни сме, че водните пързалки ще зарадват не само малчуганите. Ако решат да прекарат времето си вътре – не се притеснявайте, няма да скучаят.

И понеже сигурността е най-важна – от Ela Quality са помислили и за това. Докато детето ви е в детския клуб, благодарение на охранителната система и камерите, може да видите какво прави по специалния телевизионен канал в стаята ви.

Сигурно има неща, които пропускаме, и сме сигурни, че когато отидете в Ela Quality Resort ще ни изброите още уникални и впечатляващи точки, с които да попълним описанието. Затова, Аполо ви препоръчва – Ela Quality Resort 5*, Белек.