Аполо препоръчва: Maritim Pine Bay 5*, Белек

Някои от вас знаят, че в Белек се провежда политика по запазване на околната среда, най-вече флората на района. Именно, поради тази причина, хотелите в Белек са така построени, че да съхранят растителността.

Ако трябва да ви дадем пример за такъв хотел, първото, което изниква в съзнанието ни е Maritim Pine Bay.

Maritim Pine Bay – разходка в парка, но с петзвездно обслужване.

 

С какво ни впечатли?

Цялостната атмосфера и обстановка на комплекса! Както може да се досетите от името, осново може да видите борове, но не липсват и екзотични палми :)  Минавайки по алеите на комплекса, вие се разхождате в парк, но не какъв и да е парк! Всичко е подредено, свежо и чисто, и ти се иска тайничко да се събуеш и да походиш бос по тревата. Да споменем ли, че в разгара на лятото, всички дървета правят страхотна освежаваща сянка :) Дори има дървени автобусни спирки :)

И така, сред парка и гората попадате на отделни вили, на един или два етажа, както и на основната сграда. Няма как да не забележите терасите на някои къщички, които са изградени буквално около дърветата.

Стаите са удобни и просторни, а от тях може да се насладите на гледка към зеленината или към морето.

Като стана въпрос за море… Освен басейните с водни пързалки, плажът е чудесен. Може да си вземете и някоя от симпатичните дървени къщички-беседки. В тях може да се отпуснете с питие в ръка, скрити от жаркото слънце, наслаждавайки се на морския бриз.

Този хотел е подходящ за всеки, който обича природата и иска да съчетае морската ваканция с почивката в гората, без да се лишава от луксозна обстановка и първокачествени услуги и обслужване.