Аполо препоръчва: Palmeras Beach Hotel 5*, Алания

 Отново сме в Алания, този път се убеждаваме в отличните условия на Palmeras Beach 5*.

С какво ни впечатли?

Хотелът е разположен на спокойна уличка, в непосредствена близост до центъра на Конаклъ и само на 10-тина км от центъра на Алания. Това е първото, което ни прави впечатление. Така може да се разходите из оживената част с магазини, без след това да се налага да пътувате дълго до хотела или да правите компромис със спокойната почивка.

Palmeras не е от огромните комплекси, в които трябва да излезеш от стаята 30 мин. преди часа на закуската, за да стигнеш навреме. Всичко е разположено на една ръка разстояние, но и има достатъчно пространство – както за разходка, така и за да се чувствате комфортно.

Удобството на хотела е в самото му разположение – хотелската част, басейн, плаж. Плажът е собствен, а самата плажна ивица е широка.

Стаите са просторни, с ново обзавеждане. Има стандартни стаи, които са много подходящи за семейства с деца – освен двойно легло, има и две единични, които са умело отделени. Това дава възможност за изгодна и комфортна почивка. За разлика от много други хотели, тук в стаите има и отделни самостоятелни климатици.

В хотела има спа център, ресторанти и барове, както и забавления за деца.

От видяното, можем да направим извода, че Palmeras Beach 5* е отличен избор както за семейства с деца, така и за двойки.