Аполо препоръчва: Royal Holiday Palace, Лара

 Истински палат ни посреща в Лара, само на 15 км. от летището в Анталия. Първи плюс за хотела :)

С какво ни впечатли?

Както подсказва самото име на хотела – очаква ни почивка, достойна за височайши особи. Интериорът на фоайето и общите части е чудесно балансиран между кралските елементи и модерни детайли. Намерена е златната среда за стила си – нищо не е прекалено и всичко си е на мястото. Светли цветове, златисти нюанси и много детайли превръщат обстановката като излезла от списание за интериорен дизайн.

Хората, които обичат да се наслаждават на слънцето и свежия въздух, ще оценят просторната тераса, на която могат да изпият и някоя напитка.

Стаите са просторни с приятна атмосфера. Могат да бъдат както с изглед към морето, така и към градината. Хубавото е, че и тук, а и при много хотели в последно време, стандартните стаи са с две легла – едно двойно и едно единично.

Забавленията са много – има и за малки, и за големи – анимации, водни атракции, спа център, спортни съоръжения. Хапването също е на високо ниво, това си личи още от основния ресторант, в който се сервира All Inclusive менюто. Голям асортимент и разнообразие от ястия – от салатите, през диетичното меню и чак до десертите – няма да останете гладни :)

Впечатляващ е басейнът, особено погледнат от високо! Нестандартната форма и различните нюанси на синьо, създават плавен преход към гледката към морето. Плажът също не е за изпускане – плажната ивица е широка, а пясъкът ситен.