Аполо препоръчва: Royal Seginus 5*, Лара

Лара е един от отличителните курорти в Турция. Основната улица е изпълнена с магазини, а хотелите са разпределени от двете ѝ страни. Трябва да споменем и фактът, че Лара е най-близо до летището в Анталия, което е допълнително удобство. Със сигурност в Лара има невероятни хотели, и ще ви представим няколко от тях, но днес сме се спряли на един звезден хотел – Royal Seginus 5*.

С какво ни впечатли?

Като казваме звезден, наистина го имаме предвид – убеждавате се в момента, в който преминете през вратата и се озовете във фоайето. Интериорът е първото, което забелязваш, а ако трябва да го опишем само с една дума, то това ще е звезда. Цветовете не са подбрани случайно - през лятото, когато температурите вървят само нагоре, синьо-сребристите нюанси действат охлаждащо :)

Въпреки цветовата комбинация, различните малки детайли и аксесоари правят атмосферата много приятна и спокойна.

Любителите на вкусната и качествена храна ще са доволни да разберат, че в хотела има 9 ресторанта, които предлагат разнообразни ястия – от рибен до мексикански.

Звездната тематика е продължена дори и с басейна, който е с нестандартна и атрактивна форма, особено погледнат от високо.

Хотелът е подходящ както за семейства с деца, така и за двойки. Стандартните стаи са доста просторни, а наличието на едно двойно и едно единично легло е допълнително предимство. Ако с половинката ви искате да се насладите на наистина луксозна и първокласна почивка, тогава препоръчваме уникалния делукс суит, който е цели 170 кв.м. В него има две отделни помещения – спалня и дневна, а джакузито в банята е чудесен вариант за релакс, без да ви се налага да напускате стаята. Само ще споменем и дрешника – мечта за всяка дама :)

И ако често казваме, че има хотели, в които влизаш и не ти се налага да излизаш – тук това важи за стаята.