Аполо препоръчва: Sentido Turan Prince 5*, Сиде

И днес ще ви представим петзвезден хотел, този път в Сиде. Sentido Turan Prince 5* е от онези хотели, в които се чувстваш толкова уютно и комфортно, че на третия ден от почивката започваш да се чудиш дали не можеш да останеш за постоянно.

Какво ни впечатли?

Възможността да избираш дали да се настаниш в основната сграда или във вила е чудесна, разбира се, не е нещо, което не сме виждали. Това, обаче, което отличава Sentido Turan е усещането за спокойствие, сякаш си вкъщи.

Детайлите в интериора добавят една приятна кокетност, която е освежена от многото растения и градинки. Дори и палмите, които са задължителна част от екстериора на повечето места, стоят много естествено, дори и във вътрешните дворчета.

Всичко е много идилично, но не си представяйте някое малко хотелче – комплексът разполага с тенис корт, аквапарк, басейни и куп други забавления. Не пропускайте да посетите някое от тематичните представления и вечерни шоу програми.

Освен основния ресторант, има още три а ла карт ресторант и цели девет бара – те са разположени на възлови места в комплекса :) Така че можете да похапнете и да изпиете нещо освежаващо навсякъде – и на плажа, и до басейна, и в градината.

Естествени цветове и светлина в стаите за повече  спокойствие и пълен релакс. В някои стандартни стаи има легла на два етажа за децата, а във вилите климатиците са индивидуални.