Аполо препоръчва: Spice Hotel 5*, Белек

Искаш да се почувстваш царски? Предлагаме ти да погледнеш Spice Hotel 5* в Белек. Ако искаш да се почувстваш царски в наистина царствена обстановка – тогава със сигурност разгледай Spice Hotel 5*.

С какво ни впечатли?

Хотелът може спокойно да стане част от някоя арабска приказка. Целият интериор е съобразен с тази атмосфера и лесно се пренасяш в мистичния свят на Шехерезада. Дори ти се струва, че отнякъде ще се появи и летящо килимче или дух, който изпълнява желанията ще излезе от някоя от красивите декорации…

Всъщност, тук дух не ти трябва. В комплекса има всичко, което можеш да пожелаеш за страхотна почивка или лудо забавление.

Като всеки хотел в Белек, и Spice е обграден от много зеленина, а плажната ивица е дълга и широка. Има както аквапарк, така и футболно игрище, а броят на заведенията – не ни стигат пръстите на двете ръце да ги преброим.

Препоръчваме ви да отделите време за спа центъра и огромния избор от услуги, които се предлагат. Обстановката ще ви накара не само да се отпуснете и да се насладите на масажи, терапии и разкрасителни процедури, но и ще ви потопи в живота на царските особи.

Във всички стаи също личи вниманието към детайла – балдахини, декоративни възглавници, декорации по стените, красиви лампи – логично продължение на интериорната линия на целия хотел.