Аполо препоръчва: White Gold Hotel 5*, Алания

Aлания е от онези курорти, които е трудно да обхванеш с поглед, дори от високо. Разнообразието на хотели също е голямо, като всеки предлага на своите гости това, от което имат нужда. Въпреки това, хотел White Gold е едно наистина освежаващо и донякъде изнендаващо преживяване!

С какво ни впечатли?

White Gold е петзвезден хотел, разположен в непосредствена близост до плажа и алеята, по която може да стигнете до центъра. На пръв поглед, хотелът е част от градския пейзаж, а това, което го отличава е белият цвят на фасадата. Тук идва изненадата – щом преминеш през вратата пред  теб се открива пространство, което не личи отвън. Красивият кристален полилей допълва усещането за голямо пространство.

Това усещане се затвърждава най-силно в стаите! Големи и светли! Леглата също са големи, а в едно от помещенията за настаняване има и стая с три отделни единични легла – подходящо за големи семейства :)

Както предполага името – интериорът както в стаите, така и в общите части е в светлата гама, което прави атмосферата много приятна и оставя впечатление за чистота. От друга страна, в лобито има комфортна мека мебел, а големите аквариуми с разноцветни рибки са атракция не само за децата.

Басейнът и водните пързалки са разположени на тераса, която гледа право към морето! Наистина красива гледка.

Спа центърът също прави отлично впечатление. Има зали за масаж, вътрешен басейн, релакс зона.

Хотелът е чудесен избор за тези, които да са хем на оживено място - близо до магазини и заведения, и до централната част на града; хем близо до плажа, а атмосферата на хотела да е спокойна и отпускаща.