Аполо на борда на Аполон

 През изминалата седмица имахме удоволствието да плаваме из красивите острови на Адриатика на борда на кораба Аполон, а в следващите редове ще използваме доста пъти "красиво", "запленяващо" и "очарователно". 

По покана на наши партньори от международна круизна компания, успяхме да видим едни от най-невероятните кътчета на Хърватия

Бол, Хърватия

Какво ни впечатли?

Признаваме си, че някои от местата не само ни очароваха, но и влезнаха в сърцата ни със своята романтика, красота и неповторима атмосфера. Освен познатия на мнозина Дубровник, се разходихме из малките улички на Сплит, Шипан, Корчула, Хвар, Стари град, Макарска и още куп магични местенца със странни имена :) Гледките, като от пощенски картички, ни заплениха! И тъкмо когато мислехме, че не може да става по-пленително, пред погледите ни изникваше още по-прекрасна гледка. 

Шипан, Хърватия

И тъй като бяхме на круиз, не може да не обърнем и внимание на кораба :) Кораб или по-скоро голяма яхта! Изключително елегантна атмосфера, комфортна обстановка и добро обслужване. Корабите на тези круизи са по-малки - с около 20 каюти, което издига круиза на едно по-високо ниво и покачва емоционалната стойност на цялото изживяване.

Корчула, Хърватия

Какво следва...

Когато само на няколко часа път от България има толкова прелестни места, които предлагат несравнимо пътешествие, а в същото време са толкова малко познати за нас - няма как да не ви предложим възможността да се докоснете до яхтените круизи из Адриатическо море. Така че ... очаквайте съвсем скоро предложенията ни за едни различни пътешествия по вода! А до тогава - световните морета и океани, както и реките по Европа и света ви очакват!