Да бъдеш „бог“ в собствената му родина

Египет отново се превръща във водеща дестинация за българските и западни туристи, като през последната година интересът към страната на пирамидите се повиши значително. След успешния ни круиз по Нил и екскурзията до Хургада и Кайро през април, получихме много запитвания от вас с желание да повторим пътуването.

Точно поради тази причина ви предлагаме както нови дати за круиз по Нил, така и възможност да удължите летния сезон с ваканция в Хургада. За да е пълноценна почивката сме подбрали едни от най-предпочитаните и известни хотели в курорта, от които може да изберете най-подходящия, който отговаря на всичките ви нужди. Дори и да е почивка, сме добавили и екскурзии до Египетския музей и пирамидите в Гиза – едни от най-големите забележителности.

Круизът по река Нил с луксозен кораб е допълнен от нощуване в 4 и 5-звездни хотели в Хургада и Кайро, а за да е още по-комфортно пътуването ви между Долината на царете и Пирамидите в Гиза сме добавили пътуване с нощен влак в удобни спални вагони. Към програмата сме включили и посещения на храма на Хатшесуп – единствената жена фараон, екскурзии до Луксор и Карнак, посещение на двата храма на Хор  - богът с глава на сокол – в Ком Омб и в Едфу, екскурзия в Асуан и Кайро.

Така че можеш да се почувстваш като  „бог“ в неговата родина, заедно с всички преживявания, комфорт, красоти, срещи с интересни и полезни хора и си струва да се преживее поне веднъж в живота – помага и в останалия.