Да се почувстваш вкъщи, макар и в чужбина

 След почти 20 години на туристическия пазар и с провеждането на множество екскурзии и почивки както в други държави, така и пътуванията на чужденци в България, решихме да разширим нашите услуги, като предложим на вас и вашите гости от чужбина и България възможност за луксозен и комфортен престой в София.

Аполо апарт се намира в центъра на столицата, в непосредствена близост до метро станция „Стадион Васил Левски“. Това го прави подходящ за всеки, който иска да бъде на централно място, така че да достига бързо и лесно както до забележителностите в града, така и до важните институции. Удобство са и различните варианти за градски транспорт в района.

Локацията на апартамента е отличен избор и за почитателите на пазаруването – за съвсем кратко време може да се озовете на бул. „Витоша“, където са и едни от популярните заведения, докато се разхождате и по търговската улица „Граф Игнатиев“.

Самият апартамент е модерно обзаведен със свежа обстановка. Разполага с 2 спални, 2 бани, дневна с трапезария и напълно оборудвана кухня. Деветдесетте квадратни метра и доброто разположение на помещенията са подходящи за настаняване на 6 човека.

За комфортния престой сме осигурили Wi-Fi, климатици във всяка стая, сателитна телевизия, както и телефонен номер, който е на разположение 24 часа в денонощието, в случай на спешни ситуации.

Вече посрещнахме първите си гости от Америка и Холандия, които ни зарадваха с отлични отзиви. Очакваме следващите гости от Южна Корея и Италия, а защо не и вашите близки или бизнес партньори?