Какво значи краткосрочен наем и как можете да спечелите допълнителен доход

Ако имате апартамент, от който искате да спечелите допълнителни доходи, най-доброто решение е да го дадете под наем. Основният въпрос е, колко искате да спечелите и доколко искате да се занимавате с поддръжката му. Ние можем да ви бъдем полезни!

Краткосрочният наем е по-удобен вариант за всеки, който иска да спечели повече в сравнение с традиционното отдаване под наем и има свободата да използва апартамента си винаги, когато му потрябва.

Но защо ви казваме това?

Имаме удоволствието да пътешестваме по целия свят от 20 години. През това време се убедихме, че няма нищо по-хубаво от това да се почувстваш удобно на ново място. Отсядайки в хотели из целия свят, ние знаем от какво има нужда човек, за да се чувства комфортно, когато се окаже на непознато място. 

Стартирахме с управлението на наши собствени апартаменти, но голямото търсене ни насочи и към управлението на апартаментите за краткосрочен наем - първо на наши приятели, а после и на клиенти, които сме щастливи вече да наречен също приятели.

Решихме да ви бъдем полезни с нашите познания и всеотдайност, за да може освен гостите да открият дом, далеч от дома, така и да Ви помогнем да печелите от щастливите Ви гости.

Няма за какво да мислите, освен че всеки месец ще получавате допълнителни пари в банковата си сметка!

Ние ще се погрижим за присъствието на апартамента в различни платформи за резервации, ще го почистваме и поддържаме в отличен вид, ще подбираме внимателно гостите и ще ги посрещаме и изпращаме. 

Повече информация ще намерите на сайта ни www.stayinsofia.com