Круизни новини

За да сте в крак с речните ни и морски пътешествия по вода, ви предлагаме последната и актуална информация за част от круизите ни, събрани и обобщени тук :)

За круиза ни до Дубай, Оман и Абу Даби на 01.02.2019 г. имаме промоционална оферта за вътрешна каюта Класик - 1990 лв. на човек. Предлагаме ви както да посетите най-желаните и търсени дестинации през последните няколко години, така и да го направите със стил - на круизен кораб. Освен че ще се радваме на отлично обслужване, ви предлагаме и допълнителни екскурзии, чрез които да погледнете на арабските съкровища от различен по-атрактивен и нетипичен ъгъл.

 

Морското ни настрение се засилва за круиза ни до Сейшелите, Мадагаскар, Мавриций и Реюнион на 09.11.2018 г. Остават само 3 свободни каюти - 1 вътрешна Класик и 2 каюти Класик с прозорец. Само няколко месеца ни делят от най-екзотичното пътешествие из Индийския океан!

Що се отнася до речните круизи...

Остава само 1 каюта за речния ни круиз по Дунав до Виена, Дюрнщайн, Мелк, Линц, Братислава, Будапеща и Естергом на 17.10.2018 г. - набиращ особено голяма популярност сред пътешествениците, речният круиз предлага уникална възможност да разгледате нови места.

За речните ни круизи из Португалия и по река Нил в Египет, все още има места, но намаляват