Най-значимите музикални и спортни събития в света – на няколко клика разстояние

Имате любим футболен отбор? Харесвате ли тенис?  А може би баскетбол? Или сте почитатели на високите скорости и Формула 1? А какво ще кажете за концерт на Металика или Андреа Бочели? Остава само да си купите билет.

Вече може по-лесно да присъствате на най-интересните и важни събития в света на спорта и музиката както в Европа, така и САЩ. Сега не е необходимо да търсите от сайт в сайт от къде да си купите билети за тях. За ваше улеснение добавихме в сайта ни система, чрез която да закупите пропуските за мечтаното събитие.

За да ви спестим време сме направили тематични сектори за търсене.При спортните срещи -  може да намерите всички футболни мачове на най-големите отбори или да изберете директно някое от най-важните първенства и състезания. Това се отнася не само за футбола, но и за баскетбол, ръгби, тенис, Формула 1, МотоДжиПи, хокей, голф, бейзбол и др.

Търсенето може и да е по град. Може да избирате от топ градове като Париж, Лондон, Ню Йорк и да видите какви планирани състезания и концерти ще се провеждат. Лесно може да разгледате и мероприятията в близките и околни градове.

При концертите – изберете любимия си изпълнител или отново търсете по дестинация, можете дори да разгледате шоу програмите по популярност.

Самото купуване на билет е максимално опростено – щом сте избрали събитие и вида на билет, следва само да попълните своите данни и да пристъпите към онлайн плащане. Билетите могат да са електронни или хартиени, като ги получавате в определения срок по имейл, в хотела, в който сте отседнали, например, няколко дни или непосредствено преди събитието или преди да влезете в залата или стадиона.

С всичко останало като самолетни билети и настаняване в хотел, може да разчитате на нас.

И това е… остава само да се радвате на любимите си звезди!