Защо Аполо препоръчва…

 Както вече писахме, Египет е чудесен избор за всеки, който иска да удължи лятната си ваканцияи определено има какво да се види.

За да бъде изживяването ви наистина незабравимо, а почивката пълноценна, отидохме, видяхме и подбрахме специално хотелите, които ви предлагаме. Ще ви разкажем защо сме се спрели точно на тези хотели и как да изберете най-подходящия за вашата почивка.

Днес ще се спрем на три  хотела – Sea Gull 4*, Stella Di Mare Garden 5* и Stella Di Mare Beach 5*.

И трите хотела са подходящи както за семейства с деца, така и за двойки или компания приятели.

Четиризвездният Sea Gull е разположен в централната част на Хургада, за разлика от останалите хотели, които са извън курорта. Това е отлична възможност за тези, които искат да се отдадат на шопинг приключения. Освен в оживената част на града, хотелът е със собствен плаж.  За водни забавления на разположение е аквапарк, а за разходки има чудесна градина. Въпреки многото качества на хотела, можем да определим основното – неговото разположение.

 

 

Петзвездните Stella Di Mare Garden и Stella Di Mare Beach са разположени в един комплекс в залива Макади. Спрямо плажа,  Stella Di Mare Beach е точно до него, както личи от името. Stella Di Mare Garden е реновиран и със стилна обстановка. Друго предимство на хотела е храната. Тя е разнообразна и с отлично качество. Тъй като площта на комплекса е голяма, около хотела са изградени приятни градини, които са страхотни за разходка. Към Stella Di Mare Garden има невероятни басейни – с различна големина и с различно предназначение. Впечатление прави басейнът, имитиращ  море – с вълни, а силата им се регулира. До петзвездния Garden има и различни магазинчета, а до плажа има шатъл, който е на разположение на гостите през целия ден.

 

 

Stella Di Mare Beach от своя страна се намира точно на плажа, което е основното му предимство. Плажът е със ситен пясък и има шезлонги и чадъри. Хотелът е чист и добре поддържан.

 

 

Това са първите хотели, част от почивката ни в Египет, очаквайте и информация за останалите. А ако искате още подробности, може да ни пишете или да ни се обадите :)