Защо Аполо препоръчва... Втора част

 Миналата седмица разказахме накратко кои са основните предимства на три от хотелите, които предлагаме за почивка в Хургада. Днес ще обърнем внимание на още четири – Hawaii Palm Resort 4*, Caribbean World 5*, Hilton 5* и Premier Le Reve 5*.

Едно от нещата, които обединяват тези хотели в Египет е доброто обслужване и добрите отзиви. Но да започнем един по един :)

Hawaii Palm Resort е четиризвезден хотел, който привлича вниманието на всички с доброто си разположение. Въпреки че не се намира в центъра на Хургада, хотелът е в началото на голяма търговска зона, така че не се притеснявайте, че няма да успеете да направите всички желани покупки.

 

Освен с мястото, Hawaii е на голяма площ, с много зеленина и градини – ще се почувстваш точно като на екзотичен остров. За това усещане допринасят и многото цветя.На територията на комплекса има както басейни, така и собствен плаж. Хубавото на плажът е комбинацията от пясъчна ивица и платформа, така че сами може да изберете къде да събирате златист загар.

Както и при другите хотели, Hawaii е отличен избор за семейства с деца. Аквапаркът има пързалки с различни нива, за да се забавляват както малките, така и големите. Храната е разнообразна, а стаите са просторни.

Искате карибска атмосфера в страната на пирамидите? Тогава петзвездния Caribbean World е за вас! Това е хотелът с един от най-хубавите плажове – мек, ситен пясък и широка плажна ивица.

Комплексът е разположен на голяма площ в залива Сома, което го прави обширен и с много свободно пространство, а палмите, зелените площи и цветята го превръщат в истински карибски оазис сред пустинята.

От представените хотели, Caribbean World  е най-отдалечен от центъра на Хургада, но в комплекса има магазини, заведения и забавления, така че да не ви се налага да го напускате. И тук има различни водни атракции, басейни, както и отлични условия за гмуркане и кайт сърф.

Hilton Hurgada Resort е още един хотел, категоризиран с 5 звезди. Намира се в южния край на Хургада, близо до най-дългата улица в града, известна като Mamsha. Хотелът е уютен и стилен, с атмосфера, отговаряща на марката Hilton.

Разположението на съоръженията е много удобно за всеки, който не иска да губи време в излишни разходки, все пак Mamsha е на разположени. Асансьорът в хотела също спомага за бързото придвижване, а ако искате да се пораздвижите – фитнес залата е на разположение. Друго, което отличава хотела е, че допуска домашни любимци до 3,5 кг., срещу допълнително заплащане.

Ако търсите лукс и модерна обстановка, безкомпромисно качество и спокойствиеPremier Le Reve е решението! Той е най-елегантният от всички описани до момента, а произведенията на изкуството допълват красивия интериор. Разположен на брега на морето, няколко басейна, включително такъв със солена вода.

Районът е изключително подходящ за любителите на гмуркането, тъй като има коралов риф в близост.

Освен че хотелът е на база all inclusive, разнообразието на ресторанти и барове ви осигуряват кулинарно и гурме пътешествие, което излиза от рамките на Египет.

Важно е да се отбележи, че този хотел приема гости над 16 години, така че няма да срещнете малки деца, които тичат наоколо.